Bedrijfsfiets

 

Bergman Rijwielen uit Rotterdam houdt zich niet alleen bezig met de verkoop van 2e hands fietsen. Een belangrijk onderdeel van ons bedrijf bestaat uit de verkoop van onze bedrijfsfiets genaamd “Perfect“.

Deze fiets heeft niet voor niets een dergelijke naam gekregen. Omdat wij de fiets in zijn geheel in onze werkplaats assembleren kunnen we een zeer lange levensduur garanderen. Het extra sterke frame wordt speciaal voor Bergman Rijwielen gefabriceerd.

Ook de spaken zijn ten opzichte van normale fabrieksfietsen extra verstevigd. Ondanks deze aanpassingen is het voortbewegen op deze fiets, door het vederlichte trapmechanisme, een ware belevenis. Mede dankzij de hoogwaardige kwaliteit en de gunstige prijs van deze bedrijfsfiets hebben vele gerenommeerde bedrijven reeds gekozen voor de “Perfect“. Bovendien kiezen ook steeds meer gezinnen voor de “Perfect” omdat deze fiets zich ook bij uitstek leent voor het vervoeren van boodschappen, kinderen etc..

Uit veiligheidsoverweging kiezen veel van onze opdrachtgevers voor de dames uitvoering van de “Perfect” bedrijfsfiets, deze is echter ook verkrijgbaar in de heren uitvoering.

Bedrijfsfiets ‘Perfect’ is leverbaar vanaf € 445,-, exclusief de voor- & achterdrager en is naar uw wensen uit te breiden met functionele accessoires.


VERSTEVIGDE SPAKEN:


Spaakdikte voor extra stabiliteit van het wiel, draagkracht en levensduur.


NIEUW LICHTLOPEND TRAPSTEL:


Extra verzwaard voor een langere levensduur dan reguliere fietsen. Lichtlopend trapstel vraag minder inspanning.


ANTISLIP PENDALEN:


Onze nieuwe pendalen leveren een betere veiligheid voor uw personeel.


VERZWAARDE KETTING:


Langere levensduur & soepelere overbrenging.

.


ERGONOMISCH ZADEL:


Ons nieuwe, comfortabele fietszadel biedt uw medewerkers meer ondersteuning.


NIEUW FRAME & ONDERDELEN:


Ons nieuwe, lichtere model kost minder energie bij het fietsen.


FIETSBANDEN:


Onze fietsenbanden zijn veiliger door de betere wegligging, ook bij slecht weer.


MAATWERK:


Afhankelijk van uw wensen en normering kunnen wij uw bedrijfsfiets volledig aanpassen.


 

Neem contact op om de maatwerk mogelijkheden van onze bedrijfsfiets & de onderhoudsservice voor úw onderneming te bespreken.

Klik hier voor onze contactgegevens.