Ons assortiment veilige E-Bikes helpt Rotterdamse dames en heren op pad!

Kom eens langs bij Bergman Fietswinkel Delfshaven voor een goed advies over welk type elektrische fiets goed bij u past. Want je fiets, dat is een reflectie van wie je bent. Onze dames en heren E-Bikes van Pointer beslaan daarom een breed assortiment van actuele fietsen en E-Bikes met een eigentijdse look.

Voor ieders smaak en ieders budget is er wel een comfortable en veilige E-Bike in onze Rotterdamse fietsenwinkel te vinden. Degelijk gebouwd, met uitstekende onderdelen en accessoires en gegarandeerd goed voor jarenlang fietsplezier. Uiteraard verzorgen wij ook het onderhoud aan uw e-bike. En waar nodig voeren we reparaties uit om u veilig op pad te houden.

Kom dus gerust eens langs voor een vrijblijvend advies! Op deze pagina vindt u een korte impressie van de E-Bikes van Pointer.


“Top gozer die vent bij Bergman en een echte Rotterdammer. Hij heeft veel verstand van zijn vak en adviseert wat wel echt/niet gedaan moet worden aan je fiets en zorgt dat je niet al te veel moet betalen. Prima fietsenmaker!”

Ulrich Rackwitz 

Kom langs bij de fietsenwinkel van Rotterdam, Delfshaven!

Klik hier voor ons adres, openingstijden & contactgegevens.